Automec­ha­nika – Frank­furt 2018

Automechanika i Frankfurt är den ledande mässan för eftermarknaden för bilbranschen som i år firar 25år.

KUNGS kommer att vara med och fira och ställa ut mellan den 11 och 15 september 2018. Senaste mässan lockade över 133 000 besökare från över 170 olika länder.

KUNGS kommer att visa upp hela sitt sortiment som inkluderar serien “Green” som är framtagen och tillverkad i Finland av återvunna PET flaskor. Vi har även inom vår standard serie av produkter börjat använda återvunna material i produktionen för att göra en skillnad i vår miljöpåverkan.

Kungs kommer naturligtvis även att visa upp spännande nyheter för dig.

Kungs kommer att presentera nya förpackningslösningar som kommer att hjälpa dig att sälja produkterna som är en viktig del i affären. Det är allt från enklare smarta förpackningsläsningar till displayer som är anpassade för hyllor vilket gör det enkelt och effektivt att exponera. Större displayer för stormarknader och bensinstationer så enkelheten finns där att kunna placera varan rätt den dagen det snöar. Samtliga säljlösningar visas i den nya katalogen som vi startar att dela ut på årets mässa.

Automechanika är den största mötesplatsen där de största och bästa företagen är representerade. KUNGS är en av de största och bästa producenterna av vinterprodukter i världen så det är självklart att vi är på plats och firar den 25 åriga jubilaren.

Välkommen vi ser framemot att få träffa dig om du har planer på att besöka årets mässa du hittar oss i Hall 3:1 monter F70