Kungs-autonhoitotuotteet

Kungs tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja innovatiivisia autonhoitotarvikkeita talven varalle sekä auton pesemiseen ja puhdistamiseen. Kungs on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja talvituotteissa.

Tuotteemme ovat suunniteltu Suomen ankariin talviolosuhteisiin ja testattu niissä toimiviksi. Tuotteemme valmistetaan Kokemäen tehtaallamme, jossa pyrimme luomaan parhaita mahdollisia autonhoitotarvikkeita mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Olemme erittäin ylpeitä asemastamme ympäristöasioiden suunnannäyttäjänä, tuotteidemme laadusta ja siitä ammattitaidosta, jolla ne valmistetaan.

Sinituote-konserni

Sinituote Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa ja markkinoi kuluttaja- ja teollisuustuotteita. Se on näiden tuotteiden johtava valmistaja koko Pohjois-Euroopan markkinoilla. Sinituote tunnetaan luotettavista kuluttajabrändeistään SINI, Kungs ja Rörets.

Konsernin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Puolassa. Vuonna 2020 konsernin liikevaihto oli 90 miljoonaa euroa ja sillä oli noin 500 työntekijää.

Yritys on saanut korkean Rating Alfa -luokituksen Suomen Asiakastieto Oy:ltä, joka on johtava liiketoiminnan ja riskinhallinnan tietopalvelujen tarjoaja.

Jo 30 vuoden ajan Brotheruksen perhe on omistanut Sinituote Oy:n, jonka johdossa on nyt perheen toinen sukupolvi. Sinituote sai vuonna 2020 valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon, joka on Suomen arvostetuin yrittäjyyspalkinto.

Tuotesuunnittelu ja laatu

Suomalainen suunnittelu, tinkimätön laatu ja jatkuva innovointi ovat osa jokaista Kungs-tuotetta. Siksi myönnämmekin monille tuotteistamme 3 vuoden takuun.

Kaikki tuotteemme ja niissä käytettävät osat testataan omassa laboratoriossamme ennen niiden massatuotannon aloittamista. Yksikään tuotteemme ei pääse massatuotantoon ennen kuin se on altistettu äärimmäisille lämpötiloille ja taivutus- ja vääntötesteille tuhansia kertoja. Nämä vaiheet ovat osa kaikkien uusien Kungs-tuotteiden normaalia prosessia.

Teemme yhteistyötä tunnettujen teollisten muotoilijoiden kanssa, koska uskomme, että kestävät ja pitkäikäiset tuotteet voivat olla myös kauniisti suunniteltuja.
Laadunvalvontamme on ISO 9001 -standardin mukaista.

Tuotetestauksemme tärkeimmät periaatteet voidaan jakaa neljään alueeseen

  1. Tinkimätön tuotekehitys: Tuotteiden kestävyyttä ja toimivuutta testataan järjestelmällisesti tuotekehityksen kaikissa vaiheissa.
  2. Oma tuotetestauslaboratorio: Testaamme kaikki tuotteet, niiden osat ja raaka-aineet omassa huippulaboratoriossamme.
  3. Säänkestävyyden testaus: Varmistamme testeillä, että kaikki tuotteemme kestävät kovaa pakkasta, kuumuutta ja UV-säteilyä.
  4. Laadunvarmistus tuotannossamme: Valvomme laatua kaikissa tuotannon vaiheissa ja testaamme kaikki raaka-aineet ennen tuotannon aloittamista.

Vastuullisuus

Alansa johtava ympäristötoimija

Ympäristötietoisuus on toimintamme kulmakivi. Suunnittelemme ja valmistamme pitkäikäisiä tuotteita, joihin on saatavilla varaosia ja joiden valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Me puolustamme kestävyyttä ja laatua kertakäyttökulttuurin sijasta.

Olemme sanamme mittaisia ja keskitymme käytännöllisiin toimiin ympäristöasioiden suunnannäyttäjänä. Suomen tuotantolaitoksemme ovat täysin hiilineutraaleja, ja Kokemäen tehtaamme katolla on oma aurinkovoimala. Lisäksi mikään jätteestämme ei mene kaatopaikalle ja tehtaamme käyttävät uudelleen kaiken valmistusprosessissa syntyvän ylijäämämuovin.

Olemme alamme johtaja kiertotaloudessa: yli 45 % tuotannossamme käytetystä muovista on alkuperältään kierrätettyä. Kierrätetty muovi aiheuttaa 80 % vähemmän hiilidioksidipäästöjä verrattuna ensiömuovirakeisiin. Käytämme useita erilaisia kierrätettyjä materiaaleja ja tutkimme ja testaamme uusia ekologisia materiaaleja jatkuvasti.

Ympäristöseurantamme on ISO 14001 -ympäristöstandardin mukaista.