Integritetspolicy

Uppdaterad 17 november 2020

1.Registeransvarig och kontaktuppgifter

Sinituote Oy
Erkylän kartano 50
FI-05820 Hyvinge, Finland
tel. +358 (0)19 760 0200
info@kungs.fi

2.Registrets namn

Användarregister för Sinituote Oy webbutik (webbutiken). Gäller webbutiken och webbplatsen på adressen https://kungs.fi/

3.Syftet med behandling av personuppgifter

När en transaktion utförs samlar Paytrail in användarens IP-adress, betalningsmetod och tidpunkten för transaktionen. https://www.paytrail.com/en/data-privacy-notice-paytrail-payment-service

3.1. Marknadsföringsgodkännande och SINI Nyhetsbrev

Våra kunder i webbutiken och webbplatsbesökare kan prenumerera på SINI Nyhetsbrev. Nyhetsbrevet levereras till din e-postadress och innehåller till exempel text, bilder, videor, produktrekommendationer och erbjudanden. En prenumeration på nyhetsbrevet tvingar dig inte att köpa våra produkter. Om du vill kan du avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet via en länk som ingår i varje nyhetsbrev. Därefter får du inte längre nyhetsbrev från oss om du inte prenumererar på nyhetsbrevet igen.

4.Registrets innehåll

Uppgifter som samlas i registret inkluderar uppgifter om inköp i webbutiken och leveranser av beställningar och information relaterad till marknadsföring, som:

namn
adress
telefonnummer
e-postadress
produktinformation för den/de köpta produkten/produkterna
marknadsföringsgodkännande

4.1. Datalagringsperiod

Vi lagrar försäljningsfakturor i enlighet med de lagringsperioder som anges enligt redovisningslagen.

5.Datakällor

Vi registrerar endast de uppgifter som användaren av webbutiken tillhandahåller oss när de använder vår webbplats.

6.Utlämnande och överföring av data utanför EU eller EES

Vi överför inte regelbundet uppgifter till tredje part. Vi överför inte uppgifter utanför EU eller EES.

7.Registrets skyddsprinciper

Uppgifterna som sparas i vårt användarregister i webbutiken lagras i den registeransvariges system, vilket skyddas av säkerhetsprogramvara. Åtkomst till systemet kan endast ske med ett giltigt användarnamn och lösenord. Systemet skyddas också av brandväggar och andra tekniska metoder. Registeruppgifter som sparas i systemet kan endast nås och användas av vissa fördefinierade anställda hos den registeransvarige.

8.Den registrerades rätt till granskning och åtkomst

Den registrerade har rätt att granska uppgifterna i registret som rör honom eller henne och att få kopior av uppgifterna. Begäran om granskning måste göras skriftligt.

9.Korrigering av uppgifter

På eget initiativ eller på begäran av den registrerade kommer den personuppgiftsansvarige att rätta till, radera eller komplettera alla personuppgifter som är lagrade i registret som är felaktiga, onödiga, ofullständiga eller föråldrade för behandlingens syften.