Tietosuojaseloste

Päivitetty 17.11.2020

1. Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot

Sinituote Oy
Erkylän kartano 50
FI-05820 Hyvinkää
puh. +358 (0)19 760 0200
info@kungs.fi

2. Rekisterin nimi

Sinituote Oy:n verkkokaupan (jäljempänä verkkokaupan) käyttäjärekisteri. Koskee verkkokauppaa ja verkkosivustoa osoitteessa https://kungs.fi/

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan. https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

3.1. Markkinointilupa ja Kungs -uutiskirje

Verkkokaupan asiakkaat ja verkkosivulla vierailijat voivat halutessaan tilata Kungsin uutiskirjeen, mikä tarkoittaa sähköpostimuotoista viestiä, joka sisältää muun muassa tekstiä, kuvia, videoita, tuotesuosituksia ja etuja. Uutiskirjeen tilaaminen ei velvoita ostoa. Uutiskirje on mahdollista peruuttaa jokaiseen uutiskirjeeseen sisällytetystä linkistä, jolloin uusia kirjeitä ei lähetetä, kunnes asiakas jälleen ilmoittautuu uutiskirjeen tilaajaksi.

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään verkkokauppaostokseen, tilauksen toimitukseen ja markkinointiin liittyviä tietoja, kuten:

nimi
osoite
puhelin
sähköposti
kaupan kohteena olevat tuotetiedot
markkinointilupa

4.1. Tietojen säilytysaika

Noudatamme verkkokaupan myyntitositteiden säilytyksessä kirjanpitolain määräämiä säilytysaikoja.

5. Tietolähteet

Rekisteröimme verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

6. Tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

7. Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

8. Rekisteröidyn tarkastus- ja kopiointioikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti.

9. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta.