Kungs -takuuehdot

Kaikilla Kungs-autonhoitotuotteilla on vähintään vuoden takuu. Osalle tuotteistamme myönnämme kolmen vuoden takuun.

Takuuehdot

Takuu koskee valmistus- tai materiaalivirheestä aiheutunutta tuotteen vikaa. Materiaali-ja valmistusvirhe ilmenee usein tuotetta tarkasteltaessa tai ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.

Takuu kattaa tuotteen korjaamisen, viallisen osan vaihtamisen tai tuotteen vaihtamisen uuteen. Sinituote voi harkintansa mukaan tarjota tilalle korvaavan tuotteen. Tuotteen tai osan vaihtaminen uuteen takuun voimassaoloaikana ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa.

Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä ja takuu tulee osoittaa ostokuitilla tai takuutodistuksella. Takuu koskee Suomessa myytyjä tuotteita.

Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä ja takuu tulee osoittaa ostokuitilla tai takuutodistuksella. Takuu koskee Suomessa myytyjä tuotteita.Takuu edellyttää, että tuotetta on käytetty siihen käyttötarkoitukseen, johon tuote on suunniteltu ja sitä huolletaan hoito-ohjeiden mukaisesti. Takuu ei koske vikoja, jotka ovat syntyneet normaalista kulumisesta, tuotteen huolimattomasta ja virheellisestä käytöstä, Sinituotteen suositusten vastaisesta käytöstä ja väärästä säilytyksestä.

Takuu ei korvaa tuotteen rikkoutumisesta aiheutunutta mielipahaa.

Kuluttajan tulee ilmoittaa tuotteen mahdollisesta virheestä mahdollisimman pian virheen havaitsemisesta Sinituotteen asiakaspalveluun sähköpostitse info@kungs.fi

Reklamaation käsittelyn nopeuttamiseksi liitä viestiisi mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta, ota tuotteesta ja rikkoutuneesta kohdasta kuva, liitä mukaan ostokuitti tai takuutodistus ja yhteystietosi. Saat ohjeet takuuprosessin etenemisestä.